Sekilas LaLu

------------------------------




Salam...

Dalam menyertai ekspo, dapat juga ana melihat baju tshirt muslimah labuh yang ada harga offer. Sambar satu untuk saiz L. Kegemaran fadzillah, adik ana no 2 adalah warna pink tapi ana ikut warna kegemaran ana, hijau muda (sbb ana yg beli..hehe)

Sempat berbual-bual dengan peniaga dan ambil kad bisnes dia, mudah untuk ana cari supplier untuk baju muslimah ni. Bulan depan insya Allah beli untuk amirah, adik no 3 pula sebab dia pun dah mencebik rajuk..nak kaler itu juga.

"Nah..amik ni ilah. Sebab murah yang abang beli, kalu tak, abang tak beli."
"Kedekut."
"Bak balik sini"
"taknak, baju ni cantik.."
"Hurm, cukup bulan bayar abang 50 rgt, tambah duit minyak..hehehehe.."

ahmad fikry :: suka tengok para remaja muslimah yang mengenakan baju labuh dan tudung labuh. (tengok pada pandangan seorang abang...)


-------------------------------------



Pembinaan kedai kedua. eh..bukan.

Alhamdulillah, gambar proses pembinaan kedai yang berpindah ke ground floor. Setelah penat mengemas dan mengecat, adalah diharapkan jualan akan meningkat untuk bulan hadapan.

Objektif tetap sama walaupun terdapat beberapa pertambahan produk dalam kedai baru.
Bersama tegakkan mu'amalah Islam.

Cuti sehari akibat migrain kata doktor yang cuti panjang.


--------------------------



Huuu... terperosok sini lagi benang bulu kambing nih...
Memang tak ada masa langsung nak buat ni.
Insya Allah, akan usahakan untuk buat 'penunjuk' buat adik-adik yang malas mengaji Al-Quran. Step-step akan ditunjukkan pada post akan datang.

ahmad fikry:: doa dipermudahkan segala urusan.

---------------------------

Mengantuk...salam.
Share/Bookmark

0 comments:



Dimanakah lagi 'kegelapan' pada jiwa yg mengenal Allah dan Rasul-Nya.
Powered by Blogger.